Nur Lisa's FotoPage

By: Nur Lisa Zaharan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 20-Aug-2008 10:09 Email | Share | | Bookmark
Malmo, Sweden

 
 
 
View all 28 photos...
Salam
went to Malmo, Sweden from copenhagen alone. So no pics of me in it. malmo is about 30 minutes by train from copenhagen. I was escorted (hehe) by 2 dancers from the film Flame.
Malmo has quite a lot of shopping centre and the annual Malmo festival was held in Malmo in mid august. as i arrived early morning, the festival hadnt kicked off yet and i had to get back to copenhagen in the afternoon.
not many pics as i was busy shopping for vases.


Saturday, 16-Aug-2008 19:00 Email | Share | | Bookmark
CANAL TOUR- COPENHAGEN

 
 
 
View all 44 photos...
The best way to see copenhagen.


Saturday, 16-Aug-2008 08:29 Email | Share | | Bookmark
Jln jln copenhagen

CITY
SHOPPING CENTRE
CITY
View all 30 photos...


Friday, 15-Aug-2008 17:08 Email | Share | | Bookmark
copenhagen city

 
 
 
View all 18 photos...


Friday, 15-Aug-2008 12:34 Email | Share | | Bookmark
copenhagen, denmark

hotel sekangkang kera yg harga seratus euro satu malam
 
 
View all 24 photos...
salam
terpaksa upload gambar ni dulu eventhough tak habis pun lagi upload gambar kat granada, cordoba and seville spain
trip to copenhagen ni sbb ada conference
seminggu
tapi hafiz ikut weekend jer
upload ni on hubby's request
denmark org malaysia kenal sbb- danish biscuits, nestle and more recently- psl lukis kartun nabi Muhammad tuh
tapi ramai org islam kat denmark nih- byk kedai halal yg siap ada certificate halal, ramai pakai tudung etc etc
ye, Islam masih ditindas kat negara islam macam palestin, iraq, afghanistan
tapi sekarang islam dah berkembang pesat kat negara bukan islam dgn jayanya
bila ada sikit je komuniti islam, maka masjid pun akan tumbuh merata rata atas usaha susah payah komuniti.
and bila islam minoriti, senang sikit muslim ni berbaik sama sendiri (although byk jugak tak nak bersatu)
apa ada di denmark
rakyat denmark dlm survey - the happiest people in the world ( good security, good education and welfare system, etc etc
rakyat depa nampak rileks jer.. open concert and free shows merata rata.
still dalam pemerintahan beraja
duit sangat mahal. although rendah dari euro currency tapi barang mak aai mahal
Danes are famous as designers - interior homewares, fashion, technology, architectures
mmg menarik
ok, nak kena upload satu dua gambar kat tivolli garden, copenhagen
tivolli garden ni amusement park/garden/ tempat makan makan/ performance area kat tgh tgh bandar copenhagen
tivolli garden ni among the oldest amusement park in the world.
Disney ambik idea tivolli garden ni utk cipta disneyland.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net